Nieuw op de menukaart : Rundercarpaccio, olijfolie en pijnboompitten                    Vol au Vent : Kom proeven van onze Huisgemaakte Vol au Vent vergezeld van Verse Frietjes                   

Brasserie Les Frangins

Taverne Les Frangins

Grill Les Frangins

Grill - Taverne "Les Frangins"

WELKOM BIJ "LES FRANGINS"

LES FRANGINS, DAT IS EERST EN VOORAL EEN FAMILIEZAAK, EEN VERFIJNDE KEUKEN, EEN GEZELLIG INTERIEUR EN TWEE BROERS MET EEN PASSIE VOOR LEKKER ETEN.

U kunt er terecht voor grillades, maar ook voor typische brasseriegerechten en heerlijke desserts, en een selectie plaatselijk wijnen en bieren. U wordt er warm ontvangen zodat u zich meteen thuis voelt.

Uw auto raakt u makkelijk kwijt op de ruime parking. En u kunt uw elektrische wagen tijdens uw bezoek opladen aan een van de laadpalen. Het restaurant is ook toegankelijk voor PBM. Jonge ouders vinden in de toiletten een luiertafel om hun baby te verschonen. Het interieur is gezellig en geraffineerd. Kortom, bij ‘Les Frangins’ worden niet alleen uw smaakpapillen maar ook uw ogen verwend. 

DÉ SPECIALISTEN IN GRILLADES

VLEES- OF VISBROCHETTES, U BENT DE CHEF VAN DIENST! INSTALLEER U AAN DE GRILL-TAFEL EN GRILLEN MAAR!

Verrassend? Ja, maar vooral ook heel leuk. En als grillades niet onmiddellijk uw ding zijn of u hebt er gewoon geen trek in, dan vindt u in onze uitgebreide kaart vast een gerecht of dessert dat u wél zal bekoren. U kunt niet kiezen uit al die wijnen en bieren? Dan geven wij u graag advies over de speciaalbieren en lokale wijnen die perfect passen bij uw gerecht. In onze huisbereide gerechten krijgen lokale producten een prominente plaats. 

CONTACTINFORMATIE & OPENINGSUREN

Les Frangins

Email: fvanleeuw@hotmail.com
Phone: +32 460 96 54 61

RUE DU COMMERCE 39, Libin, Belgium

VAN MAANDAG TOT ZONDAG
11 uur - 22 uur

Gesloten op dinsdag en woensdag

LAATSTE NIEUWTJES

NIEUWTJES