Nieuw op de menukaart : Rundercarpaccio, olijfolie en pijnboompitten                    Vol au Vent : Kom proeven van onze Huisgemaakte Vol au Vent vergezeld van Verse Frietjes                   

Het restaurant

  • Home
  • Het restaurant
EEN TIJDLOZE PLEK

WE HEBBEN ONS RESTAURANT OPGEVAT ALS EEN TIJDLOZE PLEK WAAR U IEDER SEIZOEN VOLOP KUNT GENIETEN VAN DE GERECHTEN OP ONZE KAART.

VOOR DE BEKLEDING VAN DE MUREN EN ONZE BAR KOZEN WE VOOR DUURZAME EIK. OM HET 'TERROIR'-KARAKTER VAN ONZE GRILL-TAVERNE TE BENADRUKKEN, KREEG ONS RESTAURANT EEN NATUURSTENEN VLOER. DIE STREEKGEBONDENHEID KOMT NIET ALLEEN TOT UITING IN HET INTERIEUR, MAAR OOK IN ONZE KEUKEN EN IN DE GERECHTEN DIE WIJ U SERVEREN. WIJ WERKEN BIJ VOORKEUR MET LOKALE PRODUCENTEN DIE ONS VERSE EN KWALITEITSVOLLE PRODUCTEN LEVEREN. WIJ WILLEN DE AMBASSADEURS ZIJN VAN ONZE PRACHTIGE STREEK EN BIEDEN U DAN OOK ORGINELE, LOKALE PRODUCTEN. 

Ons restaurant biedt vlees- en visgrillades   volgens een origineel concept: u bereidt zelf uw vlees of vis op een grill die in de tafel is ingewerkt. Dat is niet alleen leuk en gezellig, maar bovendien is uw vlees of vis ook altijd perfect gebakken zoals ú het wilt! 

Maar 'Les Frangins' is ook een brasserie. Dus als u het concept van zelf grillen niet ziet zitten, dan vindt u nog altijd een heerlijk gerecht op de gevarieerde menukaart van onze brasserie.  Wat dacht u van een hamburger met verse frietjes, een 'te gekke' salade, een meer dan rijkelijke 'vol-au-vent', een heerlijke paella ... en wild in het jachtseizoen. Met al deze verse producten gaan wij aan de slag om u een heerlijke maaltijd te bezorgen.  

Onze bier- en wijnkaart biedt u een mooie selectie aan bieren en wijnen, zodat u ongetwijfeld de perfecte begeleider vindt bij uw gerecht. Uiteraard vindt u bij ons ook een ruime keuze aan desserten.

'Les Frangins' heeft ook een tearoom. Dus hebt in de loop van de namiddag zin in een pannenkoek, een ijsje, een tiramisu, een moelleux van chocolade ...  U bent meer dan welkom!

Het is trouwens de ideale plek om samen te komen met familie, vrienden, of een groep kennissen.

Onze keuken is genereus, net zoals onze prachtige terroir.  En dat komt ook tot uiting in uw bord. Onze porties zijn ruim berekend, maar dat geldt niet voor onze prijzen. Bij de eindafrekening zult u alleen maar kunnen vaststellen dat u waar voor uw geld kreeg.

Het blijft vast niet bij dat ene bezoek aan 'Les Frangins'. Wedden dat we u snel terugzien?