Nieuw op de menukaart : Rundercarpaccio, olijfolie en pijnboompitten                    Vol au Vent : Kom proeven van onze Huisgemaakte Vol au Vent vergezeld van Verse Frietjes                   

WIE ZIJN WIJ?

  • Home
  • WIE ZIJN WIJ?
ONS VERHAAL

GEDREVEN DOOR HUN PASSIE VOOR LEKKER ETEN EN GEÏNSPIREERD DOOR HUN VADER, HEBBEN TWEE BROERS EEN UNIEK CONCEPT GELANCEERD IN DE STREEK.

EEN GRILL-TAVERNE GESPECIALISEERD IN GRILLADES MET VLEES- OF VISBROCHETTES. KORTE KETEN EN KWALITEIT STAAN HIERBIJ VOOROP, MAAR OOK ORIGINALITEIT KRIJGT ZIJN PLAATS. IN BEPAALDE PERIODES, KUNT U OOK GENIETEN VAN BISON- OF STUISVOGELVLEES. BIJ 'LES FRANGINS' VINDT U EEN VERFIJNDE KEUKEN, EEN GEZELLIG INTERIEUR, HARTELIJK EN ATTENT PERSONEEL EN 2 GEPASSIONEERDE BROERS IN DE KEUKEN. EN BIJ MOOI WEER, KUNT U VAN AL DAT LEKKERS GENIETEN OP HET GEZELLIGE TERRAS. 

U kunt er terecht voor grillades, maar ook voor typische brasseriegerechten en heerlijke desserts, en een selectie plaatselijke wijnen en bieren.

Uw auto raakt u makkelijk kwijt op de ruime parking. Het restaurant is toegankelijk voor PBM. Het interieur is gezellig en geraffineerd. Kortom, bij ‘Les Frangins’ worden niet alleen uw smaakpapillen maar ook uw ogen verwend.